Fri fragt over 499 kr.
1-3 dages levering
Sikker handel
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon hverdage 11:00 - 17:30

Telefon: 23 36 50 40

Send os en e-mail

Salgs- og leveringsbetingelser til prinsenogprinsessen.dk

Betaling:

Hos prinsenogprinsessen.dk kan du betale med Dankort eller MobilePay.

Betaler du med kort, trækker vi først beløbet fra din konto, når vi afsender varen. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. 
Når du betaler med kort, foregår al kommunikation ved brug af en sikker SSL forbindelse. Det betyder, at alle informationer sendes krypteret, så kun PBS kan få adgang til dine indtastede oplysninger. Det er derfor sikkert at handle hos prinsenogprinsessen.dk på nettet.

Alle priser på webshoppen er i danske kroner DKK. De er inklusive alle danske afgifter, told og 25% moms. Der tages forbehold for tastefejl samt udsolgte varer.
 
Levering 
 
Når du har bestilt de ønskede varer, modtager du en ordrebekræftelse pr. mail.
Levering 1 - 3 hverdage.
Som fragtfirma benytter vi os af Postnord.
Prinsenogprinsessen.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Postnord.
 
 
FRI FRAGT VED ORDRE OVER KR. 499,00 VED VALG AF POSTNORD UDEN OMDELING - AFHENTNING I POSTBUTIK!
 
Postnord uden omdeling - afhentning i postbutik kr. 49.00
Postnord med omdeling - levering til privat adresse kr. 59,00
Postnord med omdeling - levering til erhvervs adresse kr. 49.00
 
 
Fri Fragt ved ordre over kr. 499,00 ved valg af Post Nord uden omdeling - afhentning i postbutik!
Bemærk, at du har 14 dage til at afhente din pakke i postbutik. Derefter bliver den returneret efter Post Nord's gældende regler.
 

Vi sender pakker i Danmark, men inkludere ikke Færøerne og Grønland. Vi sender ikke ordre til udlandet.
 
Vi genbruger kasser - for miljøets skyld"
Så hvis din pakke fra os ser sjov ud er det fordi vi genbruger kasser fra vores leverandører,
når vi sender ordre ud fra www.prinsenogprinsessen.dk
 
Reklamation:

I henhold til købeloven har du to års reklamationsret. Reklamationsretten gælder kun hvis du har brugt varen på almindelig og forsvarlig vis, og ikke selv forvoldt skade på varen eller anvendt den fejlagtig. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen/fejlen. Reklamere du inden 2 måneder anses reklamationen altid værende rettidig. Du kan vælge at kontakte os pr. mail, telefon eller ved at sende varen vedlagt en seddel med beskrivelse af reklamationen. Vær opmærksom på der ikke er reklamationsret på perler og andet pynt.

Vi refunderer rimelige forsendelsesomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Såfremt reklamationen er berettiget finder vi sammen en løsning, som du er tilfreds med, hvad enten om varen skal repareres, ombyttes eller du skal have penge tilbage.
 
Fortrydelsesret:

Fortrydelsesret gældende for ordrer lagt fra den 13. juni 2014:
 
Hvis du fortryder dit køb, skal du inden 14 dage fra modtagelsen af dine varer, sende os en mail schytte@prinsenogprinsessen.dk, såfremt du fortryder dele af eller hele ordren. Herefter har du 14 dage til at returnere til os. Varer skal returneres i forsvarlig indpakning. Det er dit ansvar at returvarer når sikkert frem og du afholder selv udgiften til fragt, emballage mv.
Hvis du nægter at tage imod pakken, når den kommer eller ikke afhenter den på posthus, pakke shop mv. opkræves et beløb svarende til de udgifter vi har har ved at få sendt forsendelsen retur med Postnord. Når varen er modtaget retur og godkendt refunderes købsprisen til det betalingskort, der blev anvendt ved betaling.
 
Brugte varer:
Det er nu muligt at returnere brugte varer iflg. den seneste lovgivning. Der er dog vigtig som kunde, at forstå betydningen heraf. Man skal som kunde behandle varen forsigtigt og har lov til at undersøge samt prøve varen, som hvis man stod i en fysisk butik. Det betyder f.eks. at varen ikke må vaskes, bruges eller leges i eller med.
Alle tags og øvrige mærker skal bevares på varen og må ikke fjernes. Overholdes ovenstående ikke eller returneres varen med lugt, pletter, skader eller anden, så vil der ske en stor værdiforringelsens størrelse fra 0 - 100%. Prinsen og Prinsessen vil til enhver tid skulle kunne sælge varen videre til en anden kunde. Og denne kunde skal opleve varen som ny og ubrugt.
 
Ved brug af fortrydelsesretten bedes standardfortrydelsesformular samt kopi af din ordrebekræftelse medsendes. Begge dele bliver sendt sammen med ordren.
 
Standardfortrydelsesformular:
(denne formular skal udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
 
Til: Prinsen og Prinsessen att. Patrick Markussen, Bagsværd Hovedgade 79, 2880 Bagsværd
 
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale.
 
Ordrenr.:

 

Gældende for følgende varer:__________________________________________________
 
__________________________________________________________________________
 
__________________________________________________________________________
 
Bestilt den__________Modtaget den____________Retur den____________
 
Forbrugerens navn:__________________________________________________________
 
Forbrugerens adresse:________________________________________________________

 

 
Forbrugerens underskrift:______________________________________________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir) 
Tilbagebetaling sker hurtigst muligt (max. 5 hverdage) efter at vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at varen lever op til betingelserne for fortrydelsesretten. Pengene tilbageføres på samme kort som brugt ved køb af varer.

Forsendelsesomkostninger:
 
Hvis man har fortrudt dele af sit køb eller skal have en vare byttet skal man selv betale forsendelsesomkostningerne.

 

Persondata og privatpolitk:

Ved at benytte vores hjemmeside www.prinsenogprinsessen.dk samtykker du til, at Prinsen og Prinsessen behandler dine personoplysninger.i henhold til denne persondata- og databeskyttelsesloven.

Prinsen og Prinsessen er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandeles i overensstemmelse med lovgivningen. I forbindelse med dine ordre eller tilmelding af nyhedsbrev har du tastet og afgivet nogle personoplysning så som:

Navn - Adresse - Mobilnummer - Mail adresse

Disse personoplysninger er nødvendigt for, at vi kan ekspedere dit køb og udsende nyhedsbrev. Hvis du bestiller varer på vores webshop videregivere følgende oplysninger navn - adresse - mobilnr. - mailaadresse til Postnord for at kunne afsende din ordre. Det er muligt for dig at anvende hjemmesiden uden at vi indsamler oplysninger om dig som beskrevet foroven. Du skal dog være opmærksom på at hjemmsiden andvender cookies, hvorfor en dekativering heraf kan nedsættes vores hjemmesides funktionalitet.

Vi anvender persondata om dig for at levere vores tjenesteydelser til dig, forbedre vores service og sikre kvalitet i vores tjenester samt i vores kontakt med dig.

Dine oplysninger vil kun anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant. Vi anvender tredjeparter til bahandling af dine betalingsoplysninger til håndtering af dine køb. Denne trejdepartr er databehandler, og derfor også er indgået databehandleraftaler med deres leverandør, hvilket er vres garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personligeoplysninger. Dette gælder Postnord, Danaweb samt Quickpay.

Hvis du ønsker oplysning om, hvilke personoplysninger vi ligger inde med kan du kontakte os

Prinsen og Prinsessen, Bagsværd Hovedgade 79, 2880 Bagsværd 23 36 50 40 schytte@prinsenogprinsessen.dk

 
----

Prinsenogprinsessen.dk tager forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og lignende.

Vi bytter gerne til anden størrelse - husk at medsende returporto. Hvis du ønsker at bytte til en anden vare, henstiller vi til at du laver en ny bestilling - og beder om beløbet refunderet for byttevaren.
Du returnere varerne til følgende adresse:

Prinsen og Prinsessen
Bindeledet 24
2880  Bagsværd

Personlig oplysninger:

Alle oplysninger bruges kun til din forsendelse og gemmes i vores bogholderi i 5 år, det udelukkende for at opfylde regnskabslovens krav til opbevaring og dokumentation. Din mailadresse anvendes kun til udsendelse af vores nyhedsbrev samt andre oplysninger, som evt. måtte have interessere dig. Vi garanterer, at aldrig sælge eller udlåne personlige oplysninger til tredje person.

Såfremt du ikke ønsker at modtage vort nyhedsbrev vil du til enhver tid kunne framelde dette, kan gøres direkte i nyhedsbrevet.
 
Forbruger klagenævn:
Konkurrence- og forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, tlf. 47715000, kfst@kfst.dk
 
Det europæiske klagesystem ODR kan ses her